Totalrenovering

Skal hele huset sættes i stand fra kælder til kvist? Eller trænger lejligheden til en ordentlig omgang istandsættelse? Måske gælder renoveringen et enkelt rum i din bolig? Murerteknik ApS påtager sig i alle tilfælde gerne din totalrenovering.

Når du skal have hele huset, lejligheden, førstesalen, køkkenet eller badeværelset sat i stand, så involverer det typisk mange forskellige håndværkere – uanset om det drejer sig om udendørs eller indendørs renovering.

Murerteknik ApS har heldigvis dygtige samarbejdspartnere inden for alle de fag, du har brug for. Vi står for al kontakt til håndværkerne og sørger for at koordinere arbejdet, så det forløber planmæssigt og effektivt.

Tømrerarbejde, hvis du vil ændre ruminddelingen med nye vægge, føre loftet op til kip, have nye trægulve eller nyt tag. El-arbejde, når du f.eks. skal have smart styring eller nye installationer. Malerarbejde, så dine vægge og lofter friskes op. VVS-arbejde, når vand, varme og sanitet skal fornyes. Og naturligvis alt murerarbejde, som Murerteknik ApS selv udfører: Betonarbejde, flisearbejde, murværk, pudsning af vægge, facaderenovering, osv.

Vi er din direkte kontakt og sparringspartner, som sørger for, at dine ønsker bliver opfyldt og dine forventninger og krav indfriet. Det handler selvfølgelig også om at overholde tidsplaner, deadlines og det aftalte budget, samt at sørge for at alle håndværkere rydder pænt op efter sig.

Vores højeste prioritet er at levere kvalitet og et ordentligt stykke solidt håndværk, som du bliver glad for og tilfreds med – ikke bare i første øjekast, men også i det lange løb. 

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi udfører alle mureropgaver – og påtager os desuden den koordinerende rolle i forhold til de øvrige håndværkere, når det drejer sig om totalrenoveringer, tilbygninger, og ombygninger.

Du er altid velkommen til at kontakte Murerteknik ApS med din opgave. Det gælder, uanset om du er privat boligejer eller erhvervskunde.

 

  Murer i København

  Med adresse i Hvidovre kører vi primært til opgaver i hovedstadsområdet og Nordsjælland. Du skal dog altid være velkommen til at kontakte os med din opgave, uanset hvor du bor på Sjælland.

  Murerteknik ApS

  Ege alle 34
  2650 Hvidovre

  Medlem af Byg Garanti

  Vi er medlem hos Byg Garanti og er omfattet Håndværkergaranti, som dækker fejl / mangler op til 150.000 kr.