Badeværelse

 

Murerteknik ApS laver rigtig mange badeværelser! Vi har masser af viden og erfaring på området og hjælper også gerne dig på plads med dit nye badeværelse.

I forbindelse med huskøb står renovering af badeværelset ofte højt på listen over ønskede forbedringer. Et nyt badeværelse giver dig mulighed for at sætte dit eget præg på boligen og skabe et rum, hvor alt er nyt, rent og lækkert.

Uanset om du bygger et helt nyt badeværelse eller renoverer det gamle, så er vi mere end parate til opgaven. Vi tager gerne hele entreprisen og koordinerer med de øvrige håndværkere, så du ikke skal tænke på noget undervejs. Vi har et fast team af dygtige samarbejdspartnere inden for alle håndværksfag. Det betyder, at vi har et godt og solidt samarbejde, kender rutinerne og kan stå inde for den kvalitet, der leveres fra alle i teamet.

Nyt badeværelse i København eller Nordsjælland? Ring til Murerteknik ApS, så vi kan komme i gang!

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi udfører alle mureropgaver – og påtager os desuden den koordinerende rolle i forhold til de øvrige håndværkere, når det drejer sig om totalrenoveringer, tilbygninger, og ombygninger.

Du er altid velkommen til at kontakte Murerteknik ApS med din opgave. Det gælder, uanset om du er privat boligejer eller erhvervskunde.

 

  Murer i København

  Med adresse i Hvidovre kører vi primært til opgaver i hovedstadsområdet og Nordsjælland. Du skal dog altid være velkommen til at kontakte os med din opgave, uanset hvor du bor på Sjælland.

  Murerteknik ApS

  Ege alle 34
  2650 Hvidovre

  Medlem af Byg Garanti

  Vi er medlem hos Byg Garanti og er omfattet Håndværkergaranti, som dækker fejl / mangler op til 150.000 kr.