Fliser

Murerteknik ApS udfører alt inden for flisearbejde. Skal du have lagt fliser på gulvet i entréen, køkkenet eller badeværelset? Eller skal du have sat fliser op på væggene i badeværelset, bryggerset eller over køkkenbordet?

Fliser er en praktisk og holdbar løsning, som gør det nemt at renholde. Men det forudsætter, at fliserne er lagt korrekt/sat korrekt op. Murerteknik ApS sørger for et stabilt og jævnt underlag, så flisearbejdet holder i længden. Vi er pertentlige med at lægge fliserne snorlige og efter en lineal. Det er de små detaljer, der gør den store forskel.

Vi kan håndtere både små og store opgaver – og lige så mange kvadratmeter, det skal være. Der findes et utal af forskellige fliser i mange forskellige materialer, farver og nuancer. Vi vejleder dig altid gerne i forhold til produktvalget.

Med hensyn til størrelser fås fliser fra de mindste mosaikfliser til kæmpe fliser, der er op imod en kvadratmeter. Der er fordele og ulemper ved de forskellige løsninger – og det er også et spørgsmål om stil, smag og behag. Vi hjælper dig i mål med lige præcis de fliser, du gerne vil have.

Så hvis du skal have lagt flisegulv eller sat fliser op på dine vægge et sted i Københavnsområdet eller i Nordsjælland – så skal du kontakte Murerteknik ApS! Vi er parat til at levere et godt stykke håndværk til dig.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi udfører alle mureropgaver – og påtager os desuden den koordinerende rolle i forhold til de øvrige håndværkere, når det drejer sig om totalrenoveringer, tilbygninger, og ombygninger.

Du er altid velkommen til at kontakte Murerteknik ApS med din opgave. Det gælder, uanset om du er privat boligejer eller erhvervskunde.

 

  Murer i København

  Med adresse i Hvidovre kører vi primært til opgaver i hovedstadsområdet og Nordsjælland. Du skal dog altid være velkommen til at kontakte os med din opgave, uanset hvor du bor på Sjælland.

  Murerteknik ApS

  Ege alle 34
  2650 Hvidovre

  Medlem af Byg Garanti

  Vi er medlem hos Byg Garanti og er omfattet Håndværkergaranti, som dækker fejl / mangler op til 150.000 kr.