Fugtskader

Er dit hus blevet ramt af fugtskade? Er der kommet skimmelsvamp i eksempelvis kælderen? Murerteknik ApS kommer til undsætning og udbedrer skaden med skimmelsanering og genopbygning.

Det er typisk kældre og udsatte vægge, der rammes af fugtskader med efterfølgende risiko for skimmelsvamp. De fleste kan genkalde sig den jordslåede klamme lugt af en fugtig kælder. Fugtskader og skimmelsvamp handler dog ikke alene om dårlig lugt, men kan være decideret sundhedsskadeligt og er selvfølgelig også med til at nedbryde og ødelægge murene og fundamentet i dit hus.

Heldigvis kan fugten afhjælpes og skimmelsvampen fjernes, så du får en anderledes behagelig kælder, et bedre indeklima og et sundere og mere holdbart hus!

Murerteknik ApS skimmelsanerer dine mure og opbygger murene på den rigtige måde, så du ikke risikerer at løbe ind i de samme problemer igen. Vi fjerner det inficerede område, renser grundigt op og opbygger væggene på ny med åndbart puds eller åndbare plader. Med de rette materialer og teknikker sikrer vi din kælder til fremtiden.

Fugtskader vil ofte, men ikke altid, være dækket af dit forsikringsselskab. Vi laver gerne (mod betaling) et tilbud til forsikringsselskabet og tager os også gerne af hele kontakten til din assurandør.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi udfører alle mureropgaver – og påtager os desuden den koordinerende rolle i forhold til de øvrige håndværkere, når det drejer sig om totalrenoveringer, tilbygninger, og ombygninger.

Du er altid velkommen til at kontakte Murerteknik ApS med din opgave. Det gælder, uanset om du er privat boligejer eller erhvervskunde.

 

  Murer i København

  Med adresse i Hvidovre kører vi primært til opgaver i hovedstadsområdet og Nordsjælland. Du skal dog altid være velkommen til at kontakte os med din opgave, uanset hvor du bor på Sjælland.

  Murerteknik ApS

  Ege alle 34
  2650 Hvidovre

  Medlem af Byg Garanti

  Vi er medlem hos Byg Garanti og er omfattet Håndværkergaranti, som dækker fejl / mangler op til 150.000 kr.