Profil

Murerteknik ApS er et professionelt murerfirma i Hvidovre, som er ejet og drevet af murermester Kevin Jakobsen siden 2015. Kevin Jakobsen har 20 års erfaring i murerfaget og kommer desuden ud af en murerfamilie, hvor både far og farfar har haft selvstændig murervirksomhed. Solidt murerarbejde og faglig stolthed omkring murerfaget løber i blodet og ligger i generne. 

Murerteknik ApS kendes på murerarbejde af høj kvalitet. Vi går ikke på kompromis med vores faglige stolthed. Samtidig er vi ’nede på jorden’ og prioriterer et godt og ligetil samarbejde med dig som kunde.

Murerteknik ApS har 10 medarbejdere: Murersvende, murerlærlinge, og murerarbejdsmænd. Vi lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og at alle vores ansatte er glade for at være en del af firmaet. Derfor sætter vi trivsel og et godt og sikkert arbejdsmiljø højt.

Vi tager ansvar for fremtidige generationer af murere med en god oplæring af vores lærlinge. Desuden tager vi socialt ansvar via vores samarbejde med kommunen om at tage praktikanter, som siden kan blive ansat i løntilskud.

Med adresse i Hvidovre kører vi primært til opgaver i hovedstadsområdet og Nordsjælland. Du skal dog altid være velkommen til at kontakte os med din opgave, uanset hvor du bor på Sjælland.

Vores kunder er dels private boligejere, som ønsker forbedringer af deres hus eller lejlighed, og dels erhvervskunder, som har brug for godt murerarbejde. Det kan være virksomhedsejere, hovedentreprenører eller offentlige kunder.

Kevin Jakobsen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi udfører alle mureropgaver – og påtager os desuden den koordinerende rolle i forhold til de øvrige håndværkere, når det drejer sig om totalrenoveringer, tilbygninger, og ombygninger.

Du er altid velkommen til at kontakte Murerteknik ApS med din opgave. Det gælder, uanset om du er privat boligejer eller erhvervskunde.

 

  Murer i København

  Med adresse i Hvidovre kører vi primært til opgaver i hovedstadsområdet og Nordsjælland. Du skal dog altid være velkommen til at kontakte os med din opgave, uanset hvor du bor på Sjælland.

  Murerteknik ApS

  Ege alle 34
  2650 Hvidovre

  Medlem af Byg Garanti

  Vi er medlem hos Byg Garanti og er omfattet Håndværkergaranti, som dækker fejl / mangler op til 150.000 kr.