Tilbygning

Har du brug for flere kvadratmeter? En fløj med flere værelser og et ekstra badeværelse, eller en større stue? En muret garage eller en udestue, du kan nyde året rundt?

Murerteknik ApS står for det hele, når du skal have bygget til dit hus af den ene eller anden grund. Vi tager en grundig snak om dine ønsker og udarbejder et uforpligtende tilbud på hele opgaven fra A til Z. Der er mange ting at tage stilling til

Undervejs i byggeprocessen holder vi dig godt informeret.

Vi har et fast samarbejde med rådgivende ingeniører såvel som arkitekter, som kan levere skitser, byggetegninger og beregninger til dit byggeri. Hvis du selv har tegningerne på plads fra en arkitekt eller ingeniør, så bygger vi naturligvis bare efter dem. Vi samarbejder med en lang række dygtige håndværkere inden for de forskellige håndværksfag, og påtager os gerne den koordinerende rolle, så du kan læne dig tilbage og være i trygge hænder.

Skal du have bygget en tilbygning i Københavnsområdet eller i Nordsjælland? Hos Murerteknik ApS glæder vi os til at høre om din opgave. Lad os komme i gang med byggeriet!

 

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi udfører alle mureropgaver – og påtager os desuden den koordinerende rolle i forhold til de øvrige håndværkere, når det drejer sig om totalrenoveringer, tilbygninger, og ombygninger.

Du er altid velkommen til at kontakte Murerteknik ApS med din opgave. Det gælder, uanset om du er privat boligejer eller erhvervskunde.

 

  Murer i København

  Med adresse i Hvidovre kører vi primært til opgaver i hovedstadsområdet og Nordsjælland. Du skal dog altid være velkommen til at kontakte os med din opgave, uanset hvor du bor på Sjælland.

  Murerteknik ApS

  Ege alle 34
  2650 Hvidovre

  Medlem af Byg Garanti

  Vi er medlem hos Byg Garanti og er omfattet Håndværkergaranti, som dækker fejl / mangler op til 150.000 kr.