Facaderenovering

Trænger husets facade til en kærlig hånd? Murerteknik ApS udfører professionel facaderenovering, så dit hus opgraderes i både udseende og robusthed.

Husets facade bliver udsat for al slags vind og vejr, og det slider alt sammen. Nogle skader er kosmetiske, mens andre er fatale for, hvor solidt og stabilt dit hus står.

Vi kommer ud og reparerer sætningsskader og revner i murværket. Vi udskifter mursten, kradser gamle smuldrende fuger ud og laver en omfugning af hele murstensvillaen. Vi giver dit hus noget at stå imod med.

Vi oppudser eller vandskurer facaden, alt efter hvilket udtryk, du foretrækker. Med netpuds sikrer du dig en facade, som er langtidsholdbar og uden behov for yderligere vedligeholdelse.

Vi vejleder altid gerne, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge. Vi har erfaringen og kender alt til fordele og ulemper ved de forskellige valgmuligheder.

Professionel facaderenovering af villaer, parcelhuse og ældre ejendomme i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Kontakt Murerteknik ApS med det samme, så vi kan lave en aftale om renovering af facaden på dit hus!

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi udfører alle mureropgaver – og påtager os desuden den koordinerende rolle i forhold til de øvrige håndværkere, når det drejer sig om totalrenoveringer, tilbygninger, og ombygninger.

Du er altid velkommen til at kontakte Murerteknik ApS med din opgave. Det gælder, uanset om du er privat boligejer eller erhvervskunde.

 

  Murer i København

  Med adresse i Hvidovre kører vi primært til opgaver i hovedstadsområdet og Nordsjælland. Du skal dog altid være velkommen til at kontakte os med din opgave, uanset hvor du bor på Sjælland.

  Murerteknik ApS

  Ege alle 34
  2650 Hvidovre

  Medlem af Byg Garanti

  Vi er medlem hos Byg Garanti og er omfattet Håndværkergaranti, som dækker fejl / mangler op til 150.000 kr.