Betongulve

Murerteknik ApS laver også dit betongulv, så det er parat til gulvvarme og nye fliser eller nyt trægulv.
Eksempel: Du vil gerne have etableret gulvvarme og lagt nyt gulv, så du ringer til Murerteknik ApS. Vi fjerner det gamle gulv hurtigt og effektivt. Vi gør alt klar til gulvvarme: Trækker vandrør og sørger for korrekt isolering. Vi støber det hele i beton og sørger for at nivellere gulvet, så det er fuldstændig jævnt.
Vi har desuden fokus på at radonsikre dit hus. Radon er en gasart, der trænger ind i boligen fra undergrunden, og henfalder til skadelige partikler. Der er typisk forhøjet radonniveau i kældre og i rum med gulve direkte på jorden. Med radonsikring, typisk i form af radonspærre, får du ikke problemer med radon i boligen.
Efter vi har fyldt beton på, skal der en lille portion tålmodighed til, mens betongulvet tørrer op. Når dit betongulv er hærdet og tørret op, så lægger vi naturligvis også gerne fliserne til dit nye flisegulv. Hvis du ønsker trægulv, kan vi også sørge for det via én af vores dygtige samarbejdspartnere. Selve tilslutningen af gulvvarmen får vi naturligvis en VVS-mand til at stå for.
Alt i betongulve – med eller uden gulvvarme og radonsikring – i Storkøbenhavn eller Nordsjælland! Murerteknik ApS laver professionelle betongulve for både private kunder og erhvervskunder. Ring i dag og få et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi udfører alle mureropgaver – og påtager os desuden den koordinerende rolle i forhold til de øvrige håndværkere, når det drejer sig om totalrenoveringer, tilbygninger, og ombygninger.

Du er altid velkommen til at kontakte Murerteknik ApS med din opgave. Det gælder, uanset om du er privat boligejer eller erhvervskunde.

 

  Murer i København

  Med adresse i Hvidovre kører vi primært til opgaver i hovedstadsområdet og Nordsjælland. Du skal dog altid være velkommen til at kontakte os med din opgave, uanset hvor du bor på Sjælland.

  Murerteknik ApS

  Ege alle 34
  2650 Hvidovre

  Medlem af Byg Garanti

  Vi er medlem hos Byg Garanti og er omfattet Håndværkergaranti, som dækker fejl / mangler op til 150.000 kr.